Stiri Ziare Locale Liberalul Mihai Coteț, lansat în bătălia pentru Primăria Pitești. „Trăim într-un oraș sufocat, căpușat, dar mai ales furat”
Liberalul Mihai Coteț, lansat în bătălia pentru Primăria Pitești. „Trăim într-un oraș sufocat, căpușat, dar mai ales furat”

Liberalul Mihai Coteț, lansat în bătălia pentru Primăria Pitești. „Trăim într-un oraș sufocat, căpușat, dar mai ales furat”

Marți, 6 februarie, a fost validat candidatul PNL la Primăria Pitești, în persoana omului de afaceri și consilierului local Mihai Coteț. Alina Gorghiu, lidera filialei județene de partid și ministră a Justiției, i-a făcut o scurtă prezentare și i-a mulțumit încă o dată că face „pasul ăsta curajos”.

Citește și: Stelică Crăciun, condamnat la doi ani de închisoare în procesul cu primarul Ion Georgescu!

Proaspătul candidat, „tată a doi copii minunați, soț și antreprenor” – așa cum s-a prezentat în fața jurnaliștilor – a spus că muncește de 30 de ani și că a plecat la drum „cu o Dacie papuc și cu o servietă; fără să fiu omul cuiva, fără să trag tunuri la stat, am muncit împreună cu soția mea 24 de ore din 24, șapte zile din șapte”.…

Jurnalul De Arges - Gabriel LixandruIn urma cu 171 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7