Stiri Ziare Locale „Lanterna” din Ineu începe anul în Liga a 3-a cu o deplasare de risc maxim pe terenul liderului FC Bihor! „Nu mergem ca mielul la tăiat, ne jucăm șansa!”
„Lanterna” din Ineu începe anul în Liga a 3-a cu o deplasare de risc maxim pe terenul liderului FC Bihor! „Nu mergem ca mielul la tăiat, ne jucăm șansa!”

„Lanterna” din Ineu începe anul în Liga a 3-a cu o deplasare de risc maxim pe terenul liderului FC Bihor! „Nu mergem ca mielul la tăiat, ne jucăm șansa!”

Două dintre divizionarele terțe arădene sunt serios amenințate cu retrogradarea. Socodorul e penultima în seria a 8-a, iar sub ea o are pe ACB Ineu, la cota 6 puncte. Ambele mai joacă cu Avântul Periam și chiar între ele în ultima etapă, însă „lanterna roșie” se încălzește chiar cu liderul incontestabil.

Sâmbătă, de la ora 15, formația „alb-albastră” se deplasează pe arena „Iuliu Bodola”, din Oradea, acolo unde FC Bihor iese și mai întărită din această iarnă. Nume precum Csaba Preklet, Alex Băican, Mihai Gîdea, Krisztian Gagyi, Sergiu Ciocan, Eric-Andrei Vînău și Luca Tincău au adus un plus pentru formația pregătită de Florin Farcaș, în timp ce Ineul nu a reușit – deocamdată – nimic pe piața de transferuri. Și dacă vor sosi de acum înainte sunt din categoria jucătorilor liberi, al cărui nivel de pregătire nu poate fi foarte bun, la care se adaugă și perioada de acomodare. „Este clar că speram să ne completăm din timp lotul măcar cu doi-trei jucători, dar nu s-a putut din diverse motive. Se știe că iarna cu greu găsești fotbaliști cu un raport calitate-preț bun și încă și liberi de contract. Asta e, mergem pe omogenitatea grupului, pe capacitatea jucătorilor cu experiență de a-i aduna pe cei tineri în jurul lor. Cu toții trebuie să avem orgoliu fotbalistic, să nu ne convină situația în care ne aflăm și să nu lăsăm copleșiți de probleme. S-au mai stins din restanțe, nu suntem chiar la zi, eu sper că situația se va rezolva în curând”, afirmă Adrian Palade, directorul sportiv al ACB-ului.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7