Stiri Ziare Locale Kucher nu i-a schimbat părerea lui Rednic: „Ninge, plouă, el are aceeași figură și are probleme la construcție”, UTA l-a vrut și pe Răilean!
Kucher nu i-a schimbat părerea lui Rednic: „Ninge, plouă, el are aceeași figură și are probleme la construcție”, UTA l-a vrut și pe Răilean!

Kucher nu i-a schimbat părerea lui Rednic: „Ninge, plouă, el are aceeași figură și are probleme la construcție”, UTA l-a vrut și pe Răilean!

Deși UTA a încasat patru goluri pe „Arena Națională”, cu FCSB, Danylo Kucher nu a fost responsabil pentru vreunul dintre ele. Mai mult, ucraineanul și-a mai salvat echipa din alte două-trei situații critice, dar Mircea Rednic nu și-a schimbat opinia față de el, mai ales că vrea să elibereze o poziție pentru jucătorii străini de pe lista LPF.

Chiar în ziua în care Kucher a împlinit 27 de ani, „Puriul” a adus și alte argumente în sprijinul tezei sale că pentru a-i face concurență lui Florin Iacob e nevoie de un goal-keeper român. „Eu v-am zis că-mi doresc să am un portar român, pentru că eu am doar un singur loc pentru a aduce un jucător străin și de aia eu am nevoie și de un portar care să creeze concurență. S-a întâmplat ca Florin să nu joace și ce facem? Eu am fost corect cu el și i-am zis, sunt șanse puține, dar a mai avut o șansă să joace. N-am nici ce să-i reproșez, dar nici să-l laud. La primul gol era o reacție de reflex. El are probleme la construcție, eu cer ca să facem jocul de construcție de la portar. Are probleme la construcție, dar asta nu înseamnă că nu i s-a oferit șansă în Cupă. Am insistat pe un portar român ca să eliberez un loc și vreau un portar care să creeze concurență dacă, Doamne ferește, se accidentează Iacob, dacă mai stă patru luni… Vreau un portar sau un jucător care se implică. Kucher nu se implică deloc, plouă, ninge, el are aceeași figură, câștigăm, pierdem, e la fel. Ca portar, Lobonț a făcut carieră ca al treilea portar, el era cu mobilizarea la Roma. Nu mi se pare normal, noi nu am avut al treilea portar până acum o lună, tot în doi portari am stat”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 160 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7