Stiri Ziare Locale Kovacs jr. „fluieră” meciul primăverii pentru UTA, arădenii au remizat pe linie (în Superligă) cu arbitrul din Carei la centru!
Kovacs jr. „fluieră” meciul primăverii pentru UTA, arădenii au remizat pe linie (în Superligă) cu arbitrul din Carei la centru!

Kovacs jr. „fluieră” meciul primăverii pentru UTA, arădenii au remizat pe linie (în Superligă) cu arbitrul din Carei la centru!

Dacă televiziunile au înțeles că meciul dintre Dinamo și UTA este unul de larg interes, cu implicații importante în zona play-off/out, nu același lucru se poate spune despre Comisia Centrală de Arbitri. Aceasta a desemnat un „central” fără prea mare experiență în SuperLigă, din moment ce a debutat în decembrie 2020 și a strâns până acum 23 de partide.

Szabolcs Kovacs, căci despre el este vorba, are marea calitate că este fratele arbitrului momentului în fotbalul românesc, Istvan Kovacs. Asta după ce arădeanul Ovidiu Hațegan a suferit acel infarct miocardic ce i-a pus pe pauză cariera mai bine de un an de zile. Kovacs jr. a condus în elita fotbalului românesc trei partide ale „Bătrânei Doamne” și toate au fost remize, de două ori 1-1, acasă cu Chindia și în deplasare cu FC U Craiova și ultima confruntare oficială din 2023, 2-2 cu Universitatea Craiova, pe „Cluj Arena”.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 119 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7