Stiri Ziare Locale Kopic i-a întors favoarea lui Rednic: „Îl respect pe el și pe UTA, pentru cum joacă. Va fi un meci deschis, pentru că ambele echipe vor să câștige”
Kopic i-a întors favoarea lui Rednic: „Îl respect pe el și pe UTA, pentru cum joacă. Va fi un meci deschis, pentru că ambele echipe vor să câștige”

Kopic i-a întors favoarea lui Rednic: „Îl respect pe el și pe UTA, pentru cum joacă. Va fi un meci deschis, pentru că ambele echipe vor să câștige”

Dinamo și-a schimbat antrenorul la începutul lunii decembrie, când bilanțul lui Ovidiu Burcă era de doar 10 puncte în 17 partide. La cârma „câinilor roșii” a venit croatul Zeljko Kopic, care în 12 meciuri a adus alte 16 puncte în contul bucureștenilor, ajungând la o singură lungime de undă în spatele celor de la FC Voluntari, adică echipa aflată pe loc de baraj în SuperLigă.

Dacă UTA încă speră la play-off înainte de „duelul” de vineri seara, Dinamo are – la rândul ei – o miză importantă înainte de finele sezonului regular, aceea de a scăpa de povara poziției de retrogradare directă, dar mai ales de a mai adăuga puncte înainte de înjumătățire. „Cred că am făcut unele lucruri bune, echipa și-a crescut nivelul, am adus niște jucători buni pentru echipă. Mi se pare că după rezultatele din ultimele 10 etape am fi pe locul 5 în clasament, ceea ce într-un astfel de campionat competitiv este un progres important. Dar, mai avem mult de lucru de acum înainte. De când am venit aici, fiecare meci a fost foarte important, îl mai avem pe acesta plus alte nouă, iar fiecare meci de acum încolo va fi, de asemenea, foarte important. Cel cu UTA este primul și vrem să fim pregătiți, să dăm tot ce avem pentru cele trei puncte. Suntem pregătiți, ieri la antrenament au fost toți cei 27 de jucători, vom vedea în această seară dacă toți vor fi pregătiți să evolueze”, susține antrenorul croat de 46 de ani.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 119 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7