Stiri Ziare Locale Kit de supraviețuire: ce să nu-ți lipsească pe viscol din casă și mașină. „Ne-am obișnuit să ne bazăm pe internet, curent, gaz”
Kit de supraviețuire: ce să nu-ți lipsească pe viscol din casă și mașină. „Ne-am obișnuit să ne bazăm pe internet, curent, gaz”

Kit de supraviețuire: ce să nu-ți lipsească pe viscol din casă și mașină. „Ne-am obișnuit să ne bazăm pe internet, curent, gaz”

Sunt nenumărate situațiile în care s-a pus problema de supraviețuire pentru cei prinși de viscol pe șosele, blocați de nămeți în case sau rătăciți pe munte. De aceea, specialiștii în tehnici de supraviețuire au explicat pentru „Adevărul" ce este cel mai important să avem la îndemână în cazul unor situații extreme.

Celebrul maratonist român Paul Dicu a oferit lista lucrurilor neapărat necesare pentru casă și mașina.

„Este clar că nu suntem obișnuiți cu astfel de evenimente, deși ele nu sunt chiar noutăți, mai ales sunt luni când nu ar trebui să ne mai suprindă. Suntem nepregătiți pentru că ne-am obișnuit să ne bazăm pe internet, pe curentul electric, pe gazul furnizat non stop, însă uite că mai sunt și situații când trebuie să ne descurcăm fără. La țară, oamenii mai au lămpi, chibrit, lanterne, dar noi, la oraș, nu avem așa ceva", spune Paul Doicu.…

Adevarul - Antonia IspasIn urma cu 199 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7