Stiri Ziare Locale Juniorii mari ai UTA-ei strâng deja rândurile pentru ultimele 7 meciuri oficiale ale sezonului, startul e pe 25 februarie cu derby-ul Vestului!
Juniorii mari ai UTA-ei strâng deja rândurile pentru ultimele 7 meciuri oficiale ale sezonului, startul e pe 25 februarie cu derby-ul Vestului!

Juniorii mari ai UTA-ei strâng deja rândurile pentru ultimele 7 meciuri oficiale ale sezonului, startul e pe 25 februarie cu derby-ul Vestului!

La 4 zile de la reunirea primei echipe și juniorii mari ai UTA-ei se întorc la treabă în noul an. Primul antrenament e programat luni, în nocturna de pe „Șega” fără Vadim Kyrycsenko, care a intrat cu prima echipă în cantonamentul pe plan local. Tot acolo se mai află și Darius Iurasciusc sau Ahmet Ekmecki, jucători care au evoluat constant pentru UTA U18 în Liga și Cupa de Tineret.

Federația Română de Fotbal a concentrat marea parte a sezonului 2023-2024 în toamnă și în prima decadă a lunii decembrie, astfel că UTA-ei, de exemplu, care a rămas să joace în play-out, iar în Cupă are șanse mici să iasă din grupe, i-a mai rămas să dispute doar șapte partide oficiale din actuala stagiune. Cinci în Liga de Tineret: acasă, cu LPS Banatul, Sepsi Sfântu Gheorghe și Academia Viitorul Cluj și în deplasare, cu CFR Cluj și LSP Bihorul Oradea și două în grupa B Vest în a Cupei, acasă cu Poli Timișoara și la Oradea, cu LPS Bihorul.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 201 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7