Stiri Ziare Locale João Pedro, „antrenat” de fanii Vitoriei Guimaraes pentru suporterii UTA-ei! Ce a învățat mijlocașul lusitan de la Ibrahimovic?
João Pedro, „antrenat” de fanii Vitoriei Guimaraes pentru suporterii UTA-ei! Ce a învățat mijlocașul lusitan de la Ibrahimovic?

João Pedro, „antrenat” de fanii Vitoriei Guimaraes pentru suporterii UTA-ei! Ce a învățat mijlocașul lusitan de la Ibrahimovic?

UTA s-a despărțit în această iarnă de doi mijlocași centrali, Cătălin Carp și Frederik Holst și a adus alții doi, uruguaianul Ariel Lopez și portughezul João Pedro (30 de ani). Ultimul a semnat contractul cu arădenii joi, dar la Arad a  a sosit 5 zile mai târziu.

Miercuri și-a cunoscut noii colegi, stafful tehnic și a vorbit despre planurile sale în „alb-roșu”. „Sunt mijlocaș, prefer numărul 8, dar pot juca pe trei poziții la mijlocul terenului. Sunt profesionist, foarte muncitor și am venit aici ca să pun umărul la îndeplinirea obiectivului. Promit că voi juca cu profesionalism, voi da totul pentru echipă, mă voi gândi prima dată la echipă și apoi la mine. Sunt foarte fericit să fiu aici și să joc pentru club. Hai UTA!” – a fost primul mesaj al lui Pedro.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 154 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7