Stiri Ziare Locale Jandarmi arădeni, la datorie în noaptea dintre ani la spectacolul organizat în municipiul Arad. Atenție la folosirea articolelor pirotehnice!
Jandarmi arădeni, la datorie în noaptea dintre ani la spectacolul organizat în municipiul Arad. Atenție la folosirea articolelor pirotehnice!

Jandarmi arădeni, la datorie în noaptea dintre ani la spectacolul organizat în municipiul Arad. Atenție la folosirea articolelor pirotehnice!

Având în vederea organizarea de evenimente în spațiul public în noaptea dintre ani, Jandarmeria Arad va realiza un dispozitiv de ordine și siguranță publică, flexibil, pentru creşterea siguranței participanţilor la spectacolul de Revelion organizat în municipiul Arad.

Pentru buna desfășurare a acestei manifestări cultural-artistică, venim în sprijinul participanților cu următoarele recomandări: – cu privire la folosirea articolelor pirotehnice, atragem atenția că legislația în materie permite folosirea următoarelor tipuri de articole pirotehnice de divertisment, care prezintă un risc foarte scăzut și un nivel de zgomot neglijabil, precum: focuri bengale, chibrituri bengale, bețișoare bengale, pocnitori de Crăciun, jerbe, granule scânteietoare, chibrituri detonante, pocnitori pentru petreceri, pocnitori cu confeti. Acestea vor fi folosite doar de către persoanele adulte, conform instrucțiunilor producătorului, și nu vor fi lăsate la îndemâna copiilor.…

Glasul Aradului - Claudia UntaruIn urma cu 185 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7