Stiri Ziare Locale Începe campania de primăvară în Liga IV-a Arad, ce mutări au făcut combatantele și cine arbitrează prima rundă a returului?
Începe campania de primăvară în Liga IV-a Arad, ce mutări au făcut combatantele și cine arbitrează prima rundă a returului?

Începe campania de primăvară în Liga IV-a Arad, ce mutări au făcut combatantele și cine arbitrează prima rundă a returului?

Fotbalul județean arădean se „dezgheață” oficial sâmbătă, cu ocazia primei etape a returului Ligii a IV-a. Se anunță o primăvară plină de emoții și suspans în special pentru lupta la vârf, acolo unde nu mai puțin de cinci echipe au șanse reale să devină campioane județene și să reprezinte județul la barajul de promovare în eșalonul trei.

Din postura de campioană de toamnă, Viitorul Arad are un mic avantaj, pe care încearcă să și-l apere sau chiar să și-l mărească bazându-se și pe transferurile de la Periam și Buziaș. De acolo au venit portarul Victor Gârlea și atacantul Alexandru Bădăuță, dar importante sunt și întoarcerea din împrumutul de la Lipova a juniorilor Flavius Bulboacă și Denis Blickling. Totodată, în stafful tehnic a apărut și Alexandru Radu, preparatorul fizic al lui Laszlo Balint. Flavius Moisă, ajutorul lui Flavius Pavel pe banca tehnică, a intrat în stafful Academiei UTA din această iarnă.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 126 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7