Stiri Ziare Locale Încep lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă
Încep lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

Încep lucrările de asfaltare în comuna Mircea Vodă

Joi 15 februarie, primarul George Ionașcu a semnat ordinul de începere pentru obiectivul de investiții privind modernizarea drumurilor din comună pe o lungime de 2,9 kilometri.

Modernizarea infrastructurii rutiere la nivelul comunei rămâne unul dintre obiectivele prioritare ale primarului George Ionașcu, cel puțin până la momentul în care toate localitățile vor avea toate străzile asfaltate.

După semnarea ordinului de începere a lucrărilor, luni 19 februarie constructorul a început organizarea de șantier după care vor fi demarate lucrările de asfaltare.

Proiectul „Modernizare și reabilitare drumuri în comuna Mircea Vodă, județul Constanța” vizează asfaltarea drumurilor pe o distanță de 2,9 kilometri dar și construirea acostamentelor de beton, a podețelor de acces în curți și a rigolelor de preluare a apelor pluviale. Prin implementarea proiectului vor fi asfaltate în Mircea Vodă: strada Cartierul Nou și strada Rozelor, iar în Satu Nou străzile: Caisului, Prunului, Trandafirului, Piersicului.…

Craiul Dobrogei - Lacramioara ChirițăIn urma cu 136 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7