Stiri Ziare Locale Incendiu la o casă din Nadăș. O femeie în vârstă de 72 de ani a fost transportată la spital
Incendiu la o casă din Nadăș. O femeie în vârstă de 72 de ani a fost transportată la spital

Incendiu la o casă din Nadăș. O femeie în vârstă de 72 de ani a fost transportată la spital

În această seară, în jurul orei 18:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Nadăș.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent, prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe, cu degajări mari de fum.

În urma recunoașterii efectuate de pompieri a rezultat o victimă, proprietara casei, o femeie în vârstă de 72 de ani, care a fost evacuata din locuință de către vecini, până la sosirea echipajelor de intervenție.  Victima a fost preluată de către echipajul medical și a fost transportată la spital conștientă și cooperantă, prezentând arsuri la nivelul membrelor inferioare.…

Critic Arad - Critic AradIn urma cu 169 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7