Stiri Ziare Locale Incendiu la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui
Incendiu la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui

Incendiu la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Vaslui.

imagine surprinsă la locul incendiului

Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta în camera serverelor și exista pericol de propagare la întregul nivel.

"După efectuarea recunoașterii, s-a acționat cu trei linii de intervenție pentru izolarea și lichidarea incendiului. Nu au fost găsite persoane rănite sau intoxicate cu fum ori alte gaze toxice", transmit pompierii.

Întrucât clădirea instituției este lipită de un bloc turn, echipe de salvatori au mers din ușă în ușă pentru a verifica starea locatarilor, însă nu s-a impus evacuarea locatarilor. Concomitent cu operațiunile de stingere au fost amplasate mai multe exhaustoare pentru evacuarea fumului extrem de dens care inundase clădirea.…

Replica Online - Andreea CONDURACHEIn urma cu 155 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7