Stiri Ziare Locale Îl convinge Mutu pe Neluțu Varga să deschidă punga pentru Abeid în ultima zi de transferuri? „Dacă vrei ceva, plătești!”
Îl convinge Mutu pe Neluțu Varga să deschidă punga pentru Abeid în ultima zi de transferuri? „Dacă vrei ceva, plătești!”

Îl convinge Mutu pe Neluțu Varga să deschidă punga pentru Abeid în ultima zi de transferuri? „Dacă vrei ceva, plătești!”

Ca și înainte de meciul cu Sepsi, din urmă cu două săptămâni, UTA s-a antrenat pe noul gazon de pe arena „Francisc Neuman” în vederea duelului de luni, ora 17, cu FC Botoșani. La capătul acestuia, Mircea Rednic s-a oprit asupra celor 22 de jucători care vor fi trecuți pe foaie mâine, fără – însă – a avea de unde tăia mare lucru.

Cinci sunt fotbaliștii care nu au prins lotul pe mâine. Claudiu Micovschi e suspendat, Reagy Ofosu a acuzat o problemă medicală în aceată săptămână, iar Herald Marku a și fost scos de pe lista LPF și pus demult în gardă să-și găsească altă echipă. Raul Stanciu e plecat la lotul naționat U17, iar Lungu-Bocean ia loc în tribună ca al treilea portar din lot. Absenți la Cluj, Stahl, Pedro și Cooper sunt la dispoziția staffului tehnic al arădenilor.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 144 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7