Stiri Ziare Locale Iacob: „Ne-au dat un gol norocos, în a doua repriză eu pur și simplu am stat! Obiectivul nostru în play-out sunt locurile 7-8”
Iacob: „Ne-au dat un gol norocos, în a doua repriză eu pur și simplu am stat! Obiectivul nostru în play-out sunt locurile 7-8”

Iacob: „Ne-au dat un gol norocos, în a doua repriză eu pur și simplu am stat! Obiectivul nostru în play-out sunt locurile 7-8”

UTA termină sezonul regular al SuperLigii cu 43 de goluri încasate, dintre care 37 au fost încasate de Florin Iacob. Ultimul a fost decisiv pentru eșecul arădenilor în deplasare, cu Dinamo, dar căpitanul arădenilor nu putea face mare lucru la șutul lui Gregorio, deviat de un stins Ibrahima Conte.

Eșecul o condamnă pe „Bătrâna Doamnă” la play-out pentru al patrulea sezon la rând, când un succes vineri seara, pe arena „Arcul de Triumf” ar fi dus-o în premieră în play-off. „Au fost multe ocazii, dar fotbalul se joacă pe goluri. Ne-au dat un gol norocos, iar în a doua repriză eu pur și simplu am stat, nici nu au ajuns la poartă. Ăsta este fotbalul, se joacă pe goluri, nu pe ocazii. Nu se pune problema de lipsă de curaj, poate am intrat așa, puțin timorați. Am avut cam mult respect pentru ei, așa mi s-a părut și lucrul ăsta s-a văzut și pe tabelă în prima repriză. În a doua nici n-au ajuns la poartă, la pauză ne-am mai îmbărbătat unul pe altul și am ieșit altfel”, a comentat Iacob eșecul cu „câinii roșii”.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 118 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7