Stiri Ziare Locale Iacob e din nou disponibil, dar Rednic merge tot pe mâna lui Kucher la Cluj: „Sunt corect, a făcut un meci bun, normal că nu va fi schimbat”
Iacob e din nou disponibil, dar Rednic merge tot pe mâna lui Kucher la Cluj: „Sunt corect, a făcut un meci bun, normal că nu va fi schimbat”

Iacob e din nou disponibil, dar Rednic merge tot pe mâna lui Kucher la Cluj: „Sunt corect, a făcut un meci bun, normal că nu va fi schimbat”

De la începutul săptămânii, Florin Iacob se antrenează normal, semn că a depășit problemele la spate. Între timp, Danylo Kucher și-a făcut treaba între buturile utiste, în special în victoria cu Sepsi (2-1), când și-a salvat echipa de la trei-patru goluri ca și făcute.

Duminică, de la ora 13, UTA joacă la Cluj, cu Universitatea, iar Mircea Rednic anunță titularizarea portarului ucrainean. „Eu am fost corect și sunt corect cu fotbalul, cu jucătorii. A făcut un meci bun, normal că nu va fi schimbat. Mai mult ca sigur nu-l văd nici pe Florin rezervă. Aici se uită repede lucrurile bune pe care le face. Nu uitați că ne-am salvat de la retrogradare cu Florin în poartă. În momentul când am venit eu, Kucher a gafat la două meciuri și de aceea am și luat decizia ca să-i dau o șansă și lui Florin. Mă bazam pe experiența lui, pe jocul lui bun de picior, pentru că eu pornesc cu o construcție de jos. Iar filozofia mea nu e cu mingi la bătaie, nici nu am jucători care să zici că au talie, gen Oțelul și am nevoie de un portar care se descurcă la jocul de pase. Florin a făcut meciuri bune, dar cum v-am zis, eu sunt corect cu fotbalul, sunt corect cu Kucher. Nu trebuia galeria să-i strige numele ca să mă impresioneze sau să mă oblige să continui cu el. Acea scandarea a fost împotriva mea, vezi Doamne, că nu l-am tratat cu respect. Eu respect jucătorii și fac tot ce pot, chiar fac mult mai mult decât ar trebui și niciun antrenor care a fost pe aici nu s-a implicat cum mă implic eu”, a punctat antrenorul „Bătrânei Doamne” la conferința de presă ce precede disputa de pe Someș.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 153 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7