Stiri Ziare Locale Historic Cafés Route se extinde în Cluj Napoca și Sibiu. Se lansează primul produs turistic al rețelei pentru România (CP)
Historic Cafés Route se extinde în Cluj Napoca și Sibiu. Se lansează primul produs turistic al rețelei pentru România (CP)

Historic Cafés Route se extinde în Cluj Napoca și Sibiu. Se lansează primul produs turistic al rețelei pentru România (CP)

După admiterea României în Historic Cafés Route (HCR), unul dintre cele 48 de trasee culturale recunoscute oficial de Consiliul Europei, activitățile festive prilejuite de dezvelirea primei plachete din țara noastră cu însemnele acestei prestigioase inițiative europene, la Brukenthal Cafe Avrig (Palatul Brukenthal Avrig) și acordarea titlului de ambasador al rutei culturale managerului acestei locații, Arnold Gunter Klingeis, a sosit momentul ca extinderea rețelei în țara noastră să se concretizeze cu un prim pas.

Astfel, în urma unor demersuri complexe și a unei evaluări atente, conducerea executivă a HCR a acceptat solicitarea de aderare trimisă de reprezentanții Chios Social Lounge Cluj-Napoca, iar de la începutul acestei luni, placheta ce consfințește oficial admiterea ansamblului poate fi amplasată pe fațada clădirii.…

Mesagerul de Alba - Mesagerul de AlbaIn urma cu 212 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7