Stiri Ziare Locale HCB Construct Investment începe acțiunea de colectare a crengilor rezultate în urma tăierii pomilor fructiferi din gospodăriile din Bradu. Vezi programul!

HCB Construct Investment începe acțiunea de colectare a crengilor rezultate în urma tăierii pomilor fructiferi din gospodăriile din Bradu. Vezi programul!

Articol de ARGESFOCUS – Publicat vineri, 16 februarie 2024

Primăria Bradu și conducerea firmei HCB Construct Investment anunță că, începând de luni, 19 februarie, se vor ridica gratuit crengile rezultate în urma tăierii de primăvară a pomilor fructiferi.

„Stimați cetățeni, datorită temperaturilor ridicate din ultima perioadă, specifice mai degrabă anotimpului de primăvară, mulți dintre dumneavoastră ați început să pregătiți pomii fructiferi pentru perioada vegetativă, curățându-i de ramurile înghețate, uscate sau rupte.

Întrucât am observat că resturile vegetale rezultate ca urmare a lucrărilor specifice din curți și livezi au fost deja depozitate pe domeniul public în vederea ridicării de către firma consiliului local, deși data stabilită pentru începerea acestei acțiuni a fost stabilită pentru 1 martie, am decis să devansăm acest termen și să începem campania de colectare a crengilor în data de 19 februarie.…

Arges Focus - argesfocus.roIn urma cu 137 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7