Stiri Ziare Locale Handbal CSM Constanța, o repriză senzațională pe terenul Füchse Berlin, deținătoarea EHF European League! (GALERIE FOTO)
Handbal CSM Constanța, o repriză senzațională pe terenul Füchse Berlin, deținătoarea EHF European League! (GALERIE FOTO)

Handbal CSM Constanța, o repriză senzațională pe terenul Füchse Berlin, deținătoarea EHF European League! (GALERIE FOTO)

Echipa masculină de handbal CSM Constanța a încheiat campania europeană din sezonul 2023/2024 cu o evoluție solidă pe terenul lui Füchse Berlin, pe care a condus-o în primele 40 de minute ale meciului din Max Schmeling Halle!

Echipa germană s-a impus la final cu 35-31, după ce oaspeții au condus la pauză cu 19-16.

CSM Constanța a făcut o prima repriză senzațională!

Vasile a apărat extraordinar, reușind multe parade din situație unu contra unu cu jucătorii lui Fuchse, iar în atac am marcat din toate pozițiile, de la 9 metri, din extreme, de pe pivot, dar și fructificând câteva contraatacuri devastatoare. Totul într-un ritm alert, cu adevărat de Bundesliga, pe care echipa noastră l-a impus partidei încă din primul minut! Băieții noștri au condus și cu 5 goluri, 14-9 în minutul 22, jocul foarte bun în apărare fiind completat de o eficacitate remarcabilă în atac, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.…

Ziua Constanta - Marian BOCAIIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7