Stiri Ziare Locale Godberg Cooper a revenit la Arad, dar varianta unui transfer în Iran există în continuare. Mircea Rednic: „Încă are ofertă valabilă”
Godberg Cooper a revenit la Arad, dar varianta unui transfer în Iran există în continuare. Mircea Rednic: „Încă are ofertă valabilă”

Godberg Cooper a revenit la Arad, dar varianta unui transfer în Iran există în continuare. Mircea Rednic: „Încă are ofertă valabilă”

Săptâmăna trecută, se părea că atacantul Godberg Cooper o va părăsi pe UTA și va semna cu formația iraniană Foolad, unde a fost dorit de antrenorul Juan Ignacio Martinez. Până la urmă însă, tehnicianul spaniol a fost demis, iar echipa este condusă în aceste zile de interimarul Seyed Ahmad Alenemeh, așadar mutarea nu s-a concretizat și fotbalistul a revenit la Arad, după ce a petrecut mai multe zile în țara natală, Italia.

Mircea Rednic a vorbit astăzi despre situația atacantului: „Cooper încă are ofertă valabilă, echipa la care a fost solicitat și-a schimbat antrenorul, cei de acolo și-l doresc, dar până când nu vor pune un antrenor nu pot face nimic. Sper să o facă repede, ei pe 26, din ce am înțeles eu, încheie perioada de transferuri. Nu îmi place că el, în loc să stea aici, să se antreneze…în momentul când s-a dus în Italia și a văzut că lucrurile nu sunt ok, el trebuia să revină, a pierdut 3-4 zile pe acolo. Dar el trebuie să înțeleagă că dacă nu se face transferul, e jucătorul nostru, e pe lista LPF. Cum am spus, toți vor să se lupte pentru un loc de titular, să-și câștige locul în echipă. Nu va fi în lot în niciun caz pentru acest meci, din moment ce a lipsit atâtea zile. Pleca gratis, renunța la trei salarii, cât mai are de luat, ajung la 15.000-18.000. Deci asta e situația lui Cooper, a făcut primul antrenament, a făcut separat astăzi, va mai face separat, trebuie să completeze, cred că s-a și îngrășat puțin mai mult, dar nu contează. Dacă nu se face transferul, este jucătorul nostru”…

Glasul Aradului - Bogdan MarișIn urma cu 133 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7