Stiri Ziare Locale Gihan Eserghep: ”Să cheltui 10 milioane euro, în anul 2024, pentru un spital cu 52 de locuri este aberant”
Gihan Eserghep: ”Să cheltui 10 milioane euro, în anul 2024, pentru un spital cu 52 de locuri este aberant”

Gihan Eserghep: ”Să cheltui 10 milioane euro, în anul 2024, pentru un spital cu 52 de locuri este aberant”

PUSL Constanța a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a fost anunțată deschiderea a două noi filiale în județul Constanța, la Mangalia și Costinești.

Totodată, candidatul PUSL la Primăria Constanța, Gihan Eserghep, a vorbit despre inaugurarea Spitalului Modular, care a avut loc în urmă cu câteva zile și care a fost anunțată ca fiind cea mai mare realizare a administrației locale constănțene.

”Consider că este necesar să fac o serie de completări cu privire la marea inaugurare a Spitalului Modular. Vorbim de 10 milioane euro, 52 de paturi dintre care 10 sunt la ATI, într-o construcție din containere. Suprafața la sol, comunicată de către primărie, este de 2697 mp. Ca o paranteză, vă spun că un container de 20 de picioare se comercializează pe internet cu 3000-3500 de euro. Înmulțim cu 195 de containere, înseamnă aproximativ 600.000 euro.…

Atac de Constanta - Cristina IonescuIn urma cu 134 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7