Stiri Ziare Locale Ghiozdanul cu ODD și Educație la Înălțime Obiectivul 4 din Agenda 2030: „Asigurarea unei educații de calitate pentru toți”
Ghiozdanul cu ODD și Educație la Înălțime  Obiectivul 4 din Agenda 2030: „Asigurarea unei educații de calitate pentru toți”

Ghiozdanul cu ODD și Educație la Înălțime Obiectivul 4 din Agenda 2030: „Asigurarea unei educații de calitate pentru toți”

Educația joacă un rol esențial în realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă (ODD). În cadrul Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă a Organizației Națiunilor Unite, Obiectivul 4 (Educație) se referă la asigurarea unei educații de calitate, echitabile și incluzive pentru toți, iar România a făcut progrese semnificative pentru a se alinia acestui obiectiv, conform datelor Departamentului de Dezvoltare Durabilă.

Educația este un pilon esențial pentru orice societate care aspiră la dezvoltare economică durabilă. De la pregătirea forței de muncă la dezvoltarea competențelor necesare pentru a aborda provocările globale, educația este cheia către un viitor prosper. Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă a lansat mai multe inițiative menite să aducă dezvoltarea durabilă în școli și să ofere elevilor cunoștințe și abilități relevante pentru lumea actuală. Dintre activitățile și proiectele Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă realizate în sprijinul educației pentru sustenabilitate se numără: Educație la înălțime, lecții spectaculoase filmate cu drona despre unul sau mai multe Obiective pentru Dezvoltare Durabilă ale agendei 2030 adoptată de ONU; Ghiozdanul cu Obiectivele pentru Dezvoltare Durabilă; benzi desenate pentru elevi; carte de activități pentru copii de grădiniță.…

Transilvania Business - Dan BirtaIn urma cu 161 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7