Stiri Ziare Locale FOTO | Porschele plin de noroi care a făcut mizerie pe un trotuar din Sectorul 2. „Cred că respectivul o să curețe, nu lasă așa”
FOTO | Porschele plin de noroi care a făcut mizerie pe un trotuar din Sectorul 2. „Cred că respectivul o să curețe, nu lasă așa”

FOTO | Porschele plin de noroi care a făcut mizerie pe un trotuar din Sectorul 2. „Cred că respectivul o să curețe, nu lasă așa”

Un SUV Porsche a ajuns celebru pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București” după ce proprietarul său a trecut cu mașina prin bălțile de noroi de pe spațiile verzi și a parcat cu o roată pe trotuar și cu trei în mocirlă, nu înainte să lase pe asfalt urme de noroi. Și până la urmă, ce să facem, dacă acolo avea treabă, unde era să o parcheze?

La ce exemple de parcări vedem în traficul bucureștean în fiecare zi, ai spune că parcatul regulamentar este așa, o fandoseală, ceva opțional, ce faci doar dacă ai timp liber sau dacă vrei să îți arăți generozitatea lăsând spațiu pe trotuar și pentru trecători, sau neblocând o „zebră” de pietoni. Cazul pe care îl discutăm astăzi are în prim-plan două personaje principale: un SUV Porsche și un trotuar din Sectorul 2, care a ajuns mânjit cu noroi de personajul menționat anterior.…

B365 - Bucuresti - Filip LupsaIn urma cu 111 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7