Stiri Ziare Locale Florin Purece și-a încheiat conturile cu polonezii de la Termalica și ia în calcule ofertele din România: „Vreau să fiu aproape de familie”
Florin Purece și-a încheiat conturile cu polonezii de la Termalica și ia în calcule ofertele din România: „Vreau să fiu aproape de familie”

Florin Purece și-a încheiat conturile cu polonezii de la Termalica și ia în calcule ofertele din România: „Vreau să fiu aproape de familie”

Arădean Florin Purece s-a despărțit în această iarnă de Bruk-Bet Termalica Nieciecza, grupare de mijlocul clasamentului din divizia a doua poloneză și ar vrea să-și continue cariera în România. Mijlocașul de 32 de ani ași-a petrecut Revelionul împreună cu familia, într-o stațiune din Egipt, iar acum și-a reluat pregătirea individuală acasă.

Purece e ofertat de o altă grupare poloneză din eșalonul secund, dar cel puțin deocamdată dă prioritate negocierile cu formațiile din SuperLigă și Liga 2. „Aș vrea să joc în România, să fiu aproape de soție și de băiețelul meu. Cântăresc serios ofertele pe care le am și voi decide în zilele ce urmează”, ne-a mărturisit fotbalistul lansat în fotbalul mare de UTA și campion al României în 2017 cu Viitorul Constanța.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 199 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7