Stiri Ziare Locale Flaviu Udrea, candidatul USR pentru Primăria Florești. „Putem face din Florești un loc bun de trăit pentru noi și copiii noștri!” (P)
Flaviu Udrea, candidatul USR pentru Primăria Florești. „Putem face din Florești un loc bun de trăit pentru noi și copiii noștri!” (P)

Flaviu Udrea, candidatul USR pentru Primăria Florești. „Putem face din Florești un loc bun de trăit pentru noi și copiii noștri!” (P)

Flaviu Udrea, s-a decis să candideze din nou pentru Primăria Florești, în condițiile în care problemele localnicilor din comună s-au acutizat în ultimii ani, iar Floreștiul are nevoie de o abordare nouă, integrată pentru soluționarea aspectelor legate de calitatea serviciilor și a locuirii, precum și a celor legate de trafic.

La alegerile din septembrie 2020, Flaviu Udrea, candidatul susținut de Alianța USR-PLUS, s-a clasat pe locul 2, după actualul primar Bogdan Pivariu (PNL). Acum, Udrea apreciază alegerile din 2024 ca fiind un punct de cotitură, iar floreștenii sunt îndemnați să aducă o schimbare pentru dezvoltarea comunei. „Eu nu mă tem că dacă mă apuc să rezolv aceste probleme grele voi avea costuri politice, pentru că nu am de gând să ies la pensie din politică. Sunt interesat să pun mâna și să fac”, susține Flaviu Udrea.…

Monitorul Cluj - AdvertorialIn urma cu 169 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7