Stiri Ziare Locale Fiscul, pe urmele brașoveanului Marian Constantinescu! Valentin Dragnea, fiul fostul șef al PSD Liviu Dragnea, i-a blocat telefonul!
Fiscul, pe urmele brașoveanului Marian Constantinescu! Valentin Dragnea, fiul fostul șef al PSD Liviu Dragnea,  i-a blocat telefonul!

Fiscul, pe urmele brașoveanului Marian Constantinescu! Valentin Dragnea, fiul fostul șef al PSD Liviu Dragnea, i-a blocat telefonul!

Fostul fotbalist Marian Constantinescu (42 de ani), în prezent antrenorul echipei U19 a FC Brașov, are mari probleme cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Totul i se trage din perioada când brașoveanul a jucat la Turris Oltul Turnu Măgurele, echipă care a fost finanțată de Valentin Dragnea, fiul fostul șef al PSD Liviu Dragnea.

Acum, după aproape 5 ani de când a jucat la echipa teleormăneană, Marian Constantinescu a fost înștiințat de ANAF Brașov că nu au fost plătite contribuțiile la bugetul statului. ”La finalul anului trecut m-am trezit cu o notificare de la ANAF Brașov prin care am fost înștiințat că nu au fost plătite contribuțiile la asigurările sociale și de sănătate nu au fost plătite. M-am interesat și este vorba de perioada când am jucat la Turris Turnu Măgurele în Liga 3. Le-am pus la dispoziție celor de la ANAF contractul de activitate sportivă prin care se precizează foarte clar că plătitor de impozite este Asociația Sportivă. Cei de la ANAF mi-au spus că nu îi interesează, au ridicat din umeri și acum sunt bun de plată! Cum veștile rele nu vin singure, zilele trecute am primit o decizie la ANAF Brașov în care sunt înștiințat că am de plată circa 6000 de lei pentru perioada iulie – decembrie 2018. În această dimineață am discutat la Ministerul Finanțelor și ei m-au redicționat către Departamentul Antifraudă!”, declară Marian Constantinescu, citat de Liga 2.…

Monitorul Expres - monitorulexpres.roIn urma cu 162 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7