Stiri Ziare Locale Festivalurile florale din Coreea de Sud care atrag turistii. Câti români viziteaza ”tara diminetilor linistite”
Festivalurile florale din Coreea de Sud care atrag turistii. Câti români viziteaza ”tara diminetilor linistite”

Festivalurile florale din Coreea de Sud care atrag turistii. Câti români viziteaza ”tara diminetilor linistite”

Nu mai putin de 11785 de turisti români au vizitat Coreea de Sud în 2023, potrivit datelor furnizate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din România. Cifra este dubla de anul 2022 dar mai mica decât în anii dinaintea pandemiei de Covid-19.

Organizatia de Turism a Coreei, implicata activ în promovarea destinatiilor nationale, invita turistii români sa experimenteze splendoarea florala a ciresilor si rapitei.

Orasul Jinhae este epicentrul aglomerarii florilor de cires, unde Podul Yeojwacheon si Statia Gyeonghwa devin scene de basm, oferind un spectacol vizual memorabil prin intermediul Festivalului Jinhae Gunhangje, care are loc în perioada 25 martie – 3 aprilie 2024.…

Ziarul de Garda - ziaruldegarda.roIn urma cu 118 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7