Stiri Ziare Locale Festivalul florilor de cireș e în weekend, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I. Intrarea e gratuită la „Hanami – ediția a V-a”
Festivalul florilor de cireș e în weekend, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I.  Intrarea e gratuită la „Hanami – ediția a V-a”

Festivalul florilor de cireș e în weekend, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I. Intrarea e gratuită la „Hanami – ediția a V-a”

Primăvara este un anotimp minunat: copacii înfloresc, iarba înverzește, vremea se încălzește și viețuitoarele ies din hibernare.

Odată cu venirea primăverii, a înflorit și cireșul japonez din Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I (fostul Herăstrău).

Ambasada Japoniei în România îi invită pe bucureșteni și pe turiști la festivalul florilor de cireș „Hanami”, pe data de 13 aprilie.

„Hanami”, ediția a V-a, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I

Ambasada Japoniei în România a anunțat pe pagina de Facebook că sâmbătă, 13 aprilie, în intervalul orar 12:00-14:00, va avea loc a V-a ediție a festivalului florilor de cireș „Hanami”.…

B365 - Bucuresti - Bianca DimaIn urma cu 87 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7