Stiri Ziare Locale „Femeile au jucat adesea un rol crucial în promovarea drepturilor omului, a egalității de gen și în combaterea discriminării sociale”
„Femeile au jucat adesea un rol crucial în promovarea drepturilor omului, a egalității de gen și în combaterea discriminării sociale”

„Femeile au jucat adesea un rol crucial în promovarea drepturilor omului, a egalității de gen și în combaterea discriminării sociale”

* dialog cu Alina Hodoroabă, secretatul Clubului Inner Wheels Iași

- Ce rol crezi că au femeile în progresul societății, atât în domeniul tehnologic, cât și în susținerea inițiativelor sociale?

- Participarea noastră, a femeilor, în toate domeniile, inclusiv în cel tehnologic, aduce o diversitate de perspective, abordări și soluții. O forță de muncă diversificată este mai creativă și inovatoare. Astfel se creează echipe mai puternice pentru dezvoltarea tehnologică, stimulând inovația prin integrarea unor viziuni variate. Noi, femeile lideri în domeniul tehnologic, devenim modele pentru generațiile mai tinere, inspirând tinerele să urmeze o carieră în știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM), contribuind astfel la schimbarea stereotipurilor de gen și eliminând barierelor în calea progresului profesional, dacă este cazul. În ceea ce privește inițiativele sociale, noi, femeile, am jucat adesea un rol crucial în promovarea drepturilor omului, a egalității de gen și în combaterea discriminării sociale. Putem fi voci puternice în apărarea drepturilor individuale și colective, implicarea noastră sporind sensibilizarea și susținerea pentru astfel de cauze, contribuind astfel la construirea unei societăți mai echitabile.…

Ziarul Evenimentul - ziarulevenimentul.roIn urma cu 121 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7