Stiri Ziare Locale Femei de succes. Narcisa, șoferița care îți zâmbește de la volanul unui autobuz electric. „Îmi place ceea ce fac și o fac cu bucurie!”
Femei de succes. Narcisa, șoferița care îți zâmbește de la volanul unui autobuz electric. „Îmi place ceea ce fac și o fac cu bucurie!”

Femei de succes. Narcisa, șoferița care îți zâmbește de la volanul unui autobuz electric. „Îmi place ceea ce fac și o fac cu bucurie!”

Am întâlnit-o pe Narcisa într-o stație de autobuz din Cluj-Napoca, la volanul autobuzului de linie 27. De aproximativ patru ani de zile, clujeanca conduce cu încredere un autobuz electric mov, pe străzile aglomerate  ale municipiului. După cum recunoaște, și-a dorit să lucreze în cadrul Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca, iar în urma perioadei de practică, când a încercat și volanul unui troleibuz, a optat în final pentru un autobuz electric.

Narcisa este o fire deschisă, zâmbește des și muncește cu bucurie. „Am parte de colegi extraordinari, contează foarte mult atmosfera și colaborarea dintre noi, iar eu sunt recunoscătoare că pot face parte din această echipă minunată”, susține Narcisa Crișan, care este șoferiță profesionistă, mamă, soție, soră și o bună prietenă.…

Monitorul Cluj - Oleg GHILASIn urma cu 119 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7