Stiri Ziare Locale FCC UAV Arad găzduiește campioana Sepsi pentru a rămâne în cărți și pentru locul 2 înainte de play-off: „Să ne ridicăm la nivelul lor!”
FCC UAV Arad găzduiește campioana Sepsi pentru a rămâne în cărți și pentru locul 2 înainte de play-off: „Să ne ridicăm la nivelul lor!”

FCC UAV Arad găzduiește campioana Sepsi pentru a rămâne în cărți și pentru locul 2 înainte de play-off: „Să ne ridicăm la nivelul lor!”

FCC UAV Arad s-a jucat cu focul sâmbătă seara, cu „lanterna” CSU Olimpia Brașov, pe care a dovedit-o de abia în ultimele 5 minute din ultimul sfert. A fost 84-74 pentru echipa în „galben-albastru”, în condițiile în care trupa de sub Tâmpa a jucat tot meciul în 5 jucătoare, între care sârboaica Briana Pesovici a reușit un un triple-double (17 puncte, 12 recuperări și 11 pase decisive).

La final, Miroslav Popov a pus evoluția mai slabă a elevelor sale pe seama pauzei de trei săptămâni de la precedentul meci oficial, timp în care el și-a și „încărcat” fizic elevele. Iar acum prospețimea devine esențială pentru arădence, căci miercuri seară joacă din nou, tot în Polivalenta arădeană și încă fața campioanei en-titre. Totuși, Sepsi Sfântu Gheorghe nu e prima și în acest sezon și asta pentru că a pierdut duelul la vârf cu CSM CSU Constanța (84-94), dar asta nu înseamnă că nu pleacă mare favorită în duelul de pe Mureș, de pe 21 februarie, de la ora 18,30.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 136 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7