Stiri Ziare Locale FC U Craiova va fi condusă de antrenorul cu portarii la Arad, Mititelu îl vrea pe Săndoi după despărțirea de Constantino!
FC U Craiova va fi condusă de antrenorul cu portarii la Arad, Mititelu îl vrea pe Săndoi după despărțirea de Constantino!

FC U Craiova va fi condusă de antrenorul cu portarii la Arad, Mititelu îl vrea pe Săndoi după despărțirea de Constantino!

Cel mai probabil, FC U Craiova 1948 nu va avea un antrenor îl adevăratul sens al cuvântului pe banca tehnică, în meciul de la Arad, cu UTA, de sâmbătă, de la ora 14. Adrian Mititelu l-a demis pe italianul Giovanni Constantino după remiza internă a oltenilor cu Iașiul, dar nu i-a găsit înlocuitor cu o zi înainte de deplasarea de pe arena „Francisc Neuman”.

Variantele Liviu Ciobotariu și Marius Croitoru au căzut, iar Mititelu ar avea o singură țintă reală: Emil Săndoi. Fostul fundaș al naționalei ar fi plecat din țară și nu a dat un răspuns clar, fapt ce îl obligă pe finanțatorul din Bănie să prelungească perioada de incertitudine.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 126 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7