Stiri Ziare Locale Farul Constanța Under-16 Alexandru Goncear, gol din lovitură liberă, iar „marinarii“ se califică în sferturile Cupei Elitelor (GALERIE FOTO + VIDEO)
Farul Constanța Under-16 Alexandru Goncear, gol din lovitură liberă, iar „marinarii“ se califică în sferturile Cupei Elitelor (GALERIE FOTO + VIDEO)

Farul Constanța Under-16 Alexandru Goncear, gol din lovitură liberă, iar „marinarii“ se califică în sferturile Cupei Elitelor (GALERIE FOTO + VIDEO)

În meciul decisiv, Farul Constanța U-16 (antrenor, Liviu Ștefan) a dispus în deplasare de formația similară a Progresului Spartac.

S-au disputat partidele ultimei etape din întrecerile fotbalistice Cupa Elitelor Under-16 și Under-15. Reprezentantele Farului Constanța au evoluat pe terenul formațiilor de la Progresul Spartac, reușind să bifeze al cincea succes în tot atâtea confruntări în cele două competiții.

Dacă Farul U-16 (antrenor, Liviu Ștefan) a dispus cu 1-0 în meciul decisiv pentru pătrunderea în sferturile competiției, Farul U-15 (antrenor, Marius Axinciuc) s-a impus cu 4-0. Ambele echipe de pe litoral s-au calificat în sferturi și continuă lupta pentru trofeul Cupei. Golul prin care Farul U-16 a acces în această fază a fost marcat de internaționalul Alexandru Goncear, din lovitură liberă.…

Ziua Constanta - Marian BOCAIIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7