Stiri Ziare Locale Farul Constanța Hagi - „Am primit o lecție și sper ca jucătorii să înțeleagă că lucrurile nu pot merge în direcția aceasta“ (GALERIE FOTO)
Farul Constanța Hagi - „Am primit o lecție și sper ca jucătorii să înțeleagă că lucrurile nu pot merge în direcția aceasta“ (GALERIE FOTO)

Farul Constanța Hagi - „Am primit o lecție și sper ca jucătorii să înțeleagă că lucrurile nu pot merge în direcția aceasta“ (GALERIE FOTO)

FC Voluntari - Farul 4-2, din 25 noiembrie 2023, fusese ultima înfrângere suferită de echipa de pe litoral în campionat, înainte de eșecul cu Dinamo. Ultima clasată în Superligă, Dinamo București, a oprit la șapte numărul meciurilor consecutive fără înfrângere ale campioana României, Farul Constanța, după ce „câinii roșii“ au câștigat cu 2-0 la Ovidiu, în etapa a 25-a.

FC Voluntari - Farul 4-2, din 25 noiembrie 2023, a fost ultima înfrângere suferită de echipa de pe litoral în campionat. Au urmat patru victorii şi trei egaluri, până la disputa cu Dinamo, care i-a arătat lui Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, că elevii săi nu au încă o mentalitate de campioni. „E ușor să vorbești când momentele sunt frumoase, dar seara asta e puțin dură cu noi. Trebuie să reflectăm cu toții asupra a ce s-a întâmplat. Am atras atenția că meciul va fi greu, spunând lucrurile realist, cu judecată. La conferința de presă, am spus că noi cu Dinamo niciodată nu putem fi favoriți, la Constanța neexistând o mentalitate de campioni. Eu am zis și probabil majoritatea râdeau. Și-au pus și întrebare: «Ce a zis Hagi?». V-am zis o realitate, un adevăr mare, că, deocamdată, Constanța, Farul nu au această ,memtalitate, doar dacă, de acum înainte, câștigă vreo 20 și ceva de campionate. Jucam cu un club care știe să susțină meciurile grele, decisive. În seara asta, am primit o lecție și sper ca jucătorii să înțeleagă că lucrurile nu pot merge în direcția aceasta“, a menționat Hagi.…

Ziua Constanta - Marian BOCAIIn urma cu 142 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7