Stiri Ziare Locale Eveniment pentru mediul de afaceri clujean. Viorel Băltărețu, deputat USR: „După un an de imprevizibilitate și noi taxe, antreprenorii au nevoie de soluții”.
Eveniment pentru mediul de afaceri clujean. Viorel Băltărețu, deputat USR: „După un an de imprevizibilitate și noi taxe, antreprenorii au nevoie de soluții”.

Eveniment pentru mediul de afaceri clujean. Viorel Băltărețu, deputat USR: „După un an de imprevizibilitate și noi taxe, antreprenorii au nevoie de soluții”.

Schimbările fiscale, traduse în majorări de taxe, care pun presiune pe mediul de afaceri, sunt resimțite din plin de antreprenorii din Cluj. Viorel Băltărețu, deputat USR, propune un nou eveniment prin care oamenii de afaceri locali își pot împărtăși provocările și dificultățile cu care se confruntă în contextul modificărilor fiscale, iar propunerile și soluțiile agreate în cadrul întâlnirii vor putea fi preluate și transformate în legi.

„Dacă politicienii de la centru iau decizii arbitrare și incorecte, eu mi-am propus să-i ascult pe antreprenori. După un an de confuzie, imprevizibilitate și taxe tot mai multe, tot mai mari, antreprenorii români se simt hărțuiți. Unii analizează să-și închidă afacerile, alții, să se mute în alte țări cu legislație favorabilă. Contractarea sectorului privat va avea efecte de tip avalanșă în economia românească: vor fi mai puține locuri de muncă, mai puțini bani la buget”, a spus Băltărețu.…

Monitorul Cluj - monitorulcj.roIn urma cu 167 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7