Stiri Ziare Locale Evaluarea Națională 2024. Deca, despre problema cu platforma de corectare a lucrărilor: "Încercăm acum să facem o modificare"
Evaluarea Națională 2024. Deca, despre problema cu platforma de corectare a lucrărilor: "Încercăm acum să facem o modificare"

Evaluarea Națională 2024. Deca, despre problema cu platforma de corectare a lucrărilor: "Încercăm acum să facem o modificare"

Anunțul ministrului Educației, Ligia Deca, vine la o zi după ce Edupedu.ro a semnalat că Ministerul Educației organizează Evaluarea Națională cu aceeași greșeală identificată la simulare: profesorii evaluatori vor putea acorda note diferite la subiectele grilă, după cum reiese dintr-un răspuns oficial trimis la solicitarea redacției de către minister. Paradoxal, Deca declara acum două săptămâni: "De aceea am utilizat oportunitatea simulărilor, tocmai pentru a testa sistemul și pentru a aduce toate îmbunătățirile necesare".

"Pentru subiectul grilelor (…) încercăm acum să facem o modificare în platformă, după ce am văzut care au fost situațiile care au apărut la simulare, în așa fel încât atunci când doi profesori corectori pe o grilă introduc răspunsuri diferite (…) să se întoarcă lucrările la aceiași corectori, cu rugămintea să se mai uite o dată, să nu fie o eroare umană de introducere a datelor în platformă", a declarat, marți, Ligia Deca, într-o conferință la Slobozia, potrivit Edupedu.ro.…

Ziua de Cluj - Ziua de ClujIn urma cu 82 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7