Stiri Ziare Locale Europarlamentarul clujean Daniel Buda (PNL), despre discuțiile din coaliție pe tema comasării alegerilor: „Actul de guvernare nu este afectat sub nicio formă”
Europarlamentarul clujean Daniel Buda (PNL), despre discuțiile din coaliție pe tema comasării alegerilor: „Actul de guvernare nu este afectat sub nicio formă”

Europarlamentarul clujean Daniel Buda (PNL), despre discuțiile din coaliție pe tema comasării alegerilor: „Actul de guvernare nu este afectat sub nicio formă”

De mai bine de o săptămână, partidele care alcătuiesc coaliția de guvernare nu reușesc să ajungă la un consens în ce privește comasarea alegerilor. Mărul discordiei este candidatura la prezidențiale, ambele partide vrând să își impună propriul candidat - PSD pe Marcel Ciolacu iar PNL pe Nicolae Ciucă.   Europarlamentarul clujean Daniel Buda (PNL) spune că, indiferent de stadiul discuțiilor dintre liderii celor două partide, actul guvernării nu este afectat. „Cele două partide vor discuta aceste aspecte (n.red legate de comasarea alegerilor) pentru a găsi cea mai bună formulă astfel încât pe de o parte să asigurăm o bună participare la vot, pe de altă parte, să asigurăm procesul corect în ceea ce înseamnă acest an electoral extrem de complex din perspectiva numărului mare de scrutinuri. La momentul la care se va lua o decizie cu siguranță că și unii și alții o vom comunica.…

Monitorul Cluj - Anca M. COLIBĂȘANUIn urma cu 136 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7