Stiri Ziare Locale Emil Boc și Alin Tișe ar urma să candideze pentru noi mandate. Președintele PNL Cluj: „Au atras fonduri europene mai mult decât Malta și Cipru la un loc”
Emil Boc și Alin Tișe ar urma să candideze pentru noi mandate. Președintele PNL Cluj: „Au atras fonduri europene mai mult decât Malta și Cipru la un loc”

Emil Boc și Alin Tișe ar urma să candideze pentru noi mandate. Președintele PNL Cluj: „Au atras fonduri europene mai mult decât Malta și Cipru la un loc”

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, și președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, vor candida la alegerile locale pentru noi mandate, este părerea europarlamentarului clujean Daniel Buda.

Șeful PNL Cluj a declarat, la un post de radio local, că tandemul Emil Boc- Alin Tișe vor câștiga voturile clujenilor la alegerile din 9 iunie 2024.

„Domnul Boc, atunci când vorbește la Bruxelles, este ascultat, el devenind un reper în ceea ce înseamnă politica internă și europeană. Domnia sa nu doar vorbește, ci și transpune în practică, de fiecare dată cu succes, mecanismele europene. Avem proiectul metroului la Cluj, centura metropolitană. Sunt lucruri care se întâmplă și sunt generate de efortul acestui om. Banii europeni nu vin așa, stând în birou. Pentru acești bani trebuie să mergi la Bruxelles, la Strasbourg. Sunt eforturi pe care domnul Emil Boc le-a făcut și le face”, a spus Daniel Buda.…

Monitorul Cluj - Andrei NARIȚAIn urma cu 127 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7