Stiri Ziare Locale Emil Boc, semnal de alarmă: „Suntem la o alegere europarlamentară distanță de începutul sfârșitului Uniunii Europene”
Emil Boc, semnal de alarmă: „Suntem la o alegere europarlamentară distanță de începutul sfârșitului Uniunii Europene”

Emil Boc, semnal de alarmă: „Suntem la o alegere europarlamentară distanță de începutul sfârșitului Uniunii Europene”

Europa se află la o alegere europarlamentară distanță de începutul sfârșitului Uniunii Europene, dacă europenii nu vor vota o majoritate care să lupte pentru pace și stabilitate, este de părere Emil Boc.

Edilul a declarat, la un post de radio local, că trebuie să fim vigilenți pe cine trimitem în Bruxelles, dacă ne dorim ca Uniunea Europeană să rămână în picioare.

„Suntem la o alegere europarlamentară distanță de începutul sfârșitului Uniunii Europene, dacă nu suntem destul de vigilenți să trimitem la Bruxelles o majoritate proeuropeană consistentă și convingătoare care să apere Europa și pacea în această parte a lumii. Să nu considerați că ce avem este dat pentru totdeauna. Să nu credeți că dacă în Bruxelles vor intra forțe antieuropene care au scos Marea Britanie din UE nu vor putea scoate și alte țări, iar la capătul firului să fie prăbușirea UE.…

Monitorul Cluj - Andrei NARIȚAIn urma cu 114 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7