Stiri Ziare Locale Echipele Academiei UTA și-au aflat adversarii din semifinalele grupelor: Puștii de la U16 înfruntă echipa fiului mai mic al lui Dan Șucu!
Echipele Academiei UTA și-au aflat adversarii din semifinalele grupelor: Puștii de la U16 înfruntă echipa fiului mai mic al lui Dan Șucu!

Echipele Academiei UTA și-au aflat adversarii din semifinalele grupelor: Puștii de la U16 înfruntă echipa fiului mai mic al lui Dan Șucu!

După cum vă informam pe larg aseară, trei dintre echipele Academiei UTA și-au luat biletele pentru faza semifinalelor grupelor, ce se va disputa la finalul acestei săptămâni, duminică, 10 martie. Dacă formația sub 17 ani știa că va fi împerecheată cu ACS Kids Tâmpa Brașov, câștigătoarea grupei A-Vest, în cazul celoralalte echipe a fost nevoie de tragere la sorți. Și nu se poate spune că șansa a fost de partea arădenilor.

În primul rând, UTA U16 va juca tocmai la București, cu Rapidul. La formația giuleșteană evoluează și fiul mai mic al lui Dan Șucu, finanțatorul grupării „alb-vișinii”. Petru Andrei Cristian Șucu chiar s-a numărat printre marcatori, în succesul echipei sale cu 11-0 pe terenul celor de la CS Mioveni, din urmă cu două zile. Rapidul e liderul play-offului din seria a doua, cu un punct peste Farul lui Gică Hagi. Teamul pregătit de pregătiți de Sandu Gaica, Radu Mărginean și Adi Ungur și-a câștigat și ea grupa în Cupă, dar în play-offul Ligii Elitelor este pe locul 4, la 6 puncte de locul de semifinală.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 122 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7