Stiri Ziare Locale Echipa feminină de tenis de masă a României, antrenată de bistrițeanca Mihaela Șteff, s-a calificat la Jocurile Olimpice!
Echipa feminină de tenis de masă a României, antrenată de bistrițeanca Mihaela Șteff, s-a calificat la Jocurile Olimpice!

Echipa feminină de tenis de masă a României, antrenată de bistrițeanca Mihaela Șteff, s-a calificat la Jocurile Olimpice!

România a învins Egiptul, la Campionatul Mondial de tenis de masă din Coreea de Sud. Echipa feminină de tenis de masă a României, antrenată de bistrițeanca Mihaela Șteff se numără printre cele mai bune 8 din lume și și-a asigurat calificarea la Jocurile Olimpice de anul acesta.

Din echipa care reprezintă România la Campionatul Mondial de tenis de masă face parte și Bernadette Szocs, care s-a pregătit la Bistrița, la începutul carierei sale.

„Campioanele Jocurilor Europene și-au continuat seria de invincibilitate în Coreea de Sud și au avansat printre cele mai bune opt echipe din lume, iar bucuria a fost dublă de această dată, întrucât faza sferturilor de finală a asigurat echipei biletele pentru paris, cu 156 de zile până la startul Jocurilor Olimpice. Performanța a fost atinsă odată cu victoria contra campioanei Africii, Egipt, scor 3-0, în optimile CM, o întâlnire în care sportivele antrenate de Viorel Filimon și Mihaela Șteff și-a păstrat calmul și au fost la fel de tenace precum în meciurile disputate de-a lungul competiției”, notează Federația Română de Tenis de Masă.…

Bistriteanul - Bianca SARAIn urma cu 134 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7