Stiri Ziare Locale Echilibru rupt după o oră de joc în amicalul vecinilor Cermei – Beliu 4-1, Mitrea va apăra buturile echipei lui Filipaș!
Echilibru rupt după o oră de joc în amicalul vecinilor Cermei – Beliu 4-1, Mitrea va apăra buturile echipei lui Filipaș!

Echilibru rupt după o oră de joc în amicalul vecinilor Cermei – Beliu 4-1, Mitrea va apăra buturile echipei lui Filipaș!

Vecine în Țara Sămădăilor, echipele din Cermei și Beliu s-au duelat în amical tocmai la Arad, pe „Banatul” din Sânnicolau Mic. Echipa din eșalonul mai bun a reușit să se impună, însă a făcut-o doar în ultima jumătate de oră, când divizionara județeană a apelat și la tinerii jucători de pe bancă. De menționat că pentru trupa lui Radu Popa și Claudiu Ghiță au punctat doi dintre jucătorii sosiți în această iarnă.

Unul dintre ei, Claudiu Ghighilicea a deschis scorul încă din minutul 6, după un „cap” din careu, la capătul unei faze lucrate de Tănase și Sîntean. Tot cu o lovitură cu capul a venit și golul de 1-1, autor Bărdan, după cornerul bătut de Cotoc.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 131 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7