Stiri Ziare Locale Drumul Expres de la Cluj la Dej, „repus pe tapet” în an electoral. Studiul de fezabilitate a fost scos din nou la licitație.
Drumul Expres de la Cluj la Dej, „repus pe tapet” în an electoral. Studiul de fezabilitate a fost scos din nou la licitație.

Drumul Expres de la Cluj la Dej, „repus pe tapet” în an electoral. Studiul de fezabilitate a fost scos din nou la licitație.

Drumul expres Cluj-Dej, așteptat de clujeni de ani de zile, este tot la etapa elaborării studiului de fezabilitate. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a relansat, miercuri, licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construirii Drumului Expres Cluj - Dej.

CNAIR anunța recent că a transmis Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP) documentația necesară atribuirii contractelor pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construirii Drumului Expres Cluj-Dej, respectiv a Drumului de mare viteză Caransebeș-Lugoj.

Este vorba despre un contract cu valoarea cuprinsă între 28 milioane și 33 milioane de lei (5,6 milioane - 6,6 milioane de euro), finanțarea fiind asigurată prin Programul Transport (PT) 2021-2027. Durata contractului este de 21 de luni, din care 18 luni pentru elaborarea studiilor de fezabilitate. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 2 aprilie 2024, iar criteriul de atribuire îl reprezintă cel mai bun raport calitate-preț.…

Monitorul Cluj - Diana CÎMPEANIn urma cu 134 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7