Stiri Ziare Locale Dosar penal și ultrași săltați de mascați după violențele de la Dinamo – UTA! Zeci de percheziții și mandate de aducere!
Dosar penal și ultrași săltați de mascați după violențele de la Dinamo – UTA! Zeci de percheziții și mandate de aducere!

Dosar penal și ultrași săltați de mascați după violențele de la Dinamo – UTA! Zeci de percheziții și mandate de aducere!

Poliţiştii bucureşteni au întocmit un nou dosar penal care vizează suporteri ai echipelor de fotbal. De această dată e vorba de cei de la Dinamo Bucureşti și CSA Steaua. Cele două galerii s-au încăierat în timpul meciului din 8 martie desfaşurat între echipele Dinamo şi UTA Arad.

Suporterii Stelei s-au pezentat la stadion pentru a-i susţine pe ultraşii arădeni împotriva celor de la Dinamo.

Astăzi, Poliţia Capitalei desfăşoară 15 percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Mehedinţi și Giurgiu şi pun în aplicare 26 de mandate de aducere. Acuzaţiile sunt legate de utilizarea fără drept a materialelor pirotehnice, de tulburare a liniştii şi ordinii publice şi violenţe.…

Live Arad - Sorin HautIn urma cu 106 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7