Stiri Ziare Locale Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș lansează campania „Dăruiește pentru o viață mai bună”
Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș lansează campania „Dăruiește pentru o viață mai bună”

Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș lansează campania „Dăruiește pentru o viață mai bună”

Campania „Dăruiește pentru o viață mai bună”, te așteaptă și pe tine pentru a aduce un strop din bucuria magică a Crăciunului pentru cei 200 de bunici aflați într-o stare de vulnerabilitate în comunitatea noastră.

Fii un înger pentru bunicii noștri și participă la campania de alimente desfășurată în perioada 20 noiembrie- 15 decembrie 2023, cu un pachet care să conțină produse alimentare de bază neperisabile( ulei, zahăr, făină, gris, paste fănoase, conserve, dulciuri, cozonac, chec, etc.).

Alimentele pot fi donate în fiecare zi de luni până joi între orele 10.00-16.30.00 la Centrul de Zi pentru Persoane cu Dizabilități (Trebuie), Sebeș, str. Lucian Blaga nr. 45A (în spatele Centrului Cultural „Lucian Blaga”).…

Sebes Info - sebesinfo.roIn urma cu 229 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7