Stiri Ziare Locale Diogo Rodrigues, la primul gol în SuperLigă din postura de fundaș stânga: „Mi-a fost dor de acest stadion și de acești suporteri, Joao Pedro ne va ajuta”
Diogo Rodrigues, la primul gol în SuperLigă din postura de fundaș stânga: „Mi-a fost dor de acest stadion și de acești suporteri, Joao Pedro ne va ajuta”

Diogo Rodrigues, la primul gol în SuperLigă din postura de fundaș stânga: „Mi-a fost dor de acest stadion și de acești suporteri, Joao Pedro ne va ajuta”

La chiar primul său meci în tricoul UTA-ei, portughezul Diogo Rodrigues a creat faza din care Andrej Fabry marca unicul gol al victoriei cu Poli Iași de la Arad (1-0). Astăzi, la revenirea „roș-albilor” pe Arena „Francisc Neuman” după o absență de patru luni, lusitanul a înscris în premieră în tricoul arădenilor, cu un șut la colțul lung din 13 metri.

A fost reușita de 2-0 în disputa contra lui Sepsi, pe care – până la urmă – utiștii au câștigat-o cu 2-1 și au obținut trei puncte importante în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare. „Cred că a fost un meci bun pentru noi, mi-a fost dor de acest stadion și de acești suporteri, e bine că jucăm acasă din nou. Se poate vedea că dacă avem suporterii alături, jucăm mai bine. Sunt trei puncte foarte importante, care ne vor ajuta la îndeplinirea obiectivului. Visăm să ajungem în primele şase. Nu știu dacă e cel mai bun gazon din România, dar cu siguranță e foarte bun, sunt foarte fericit”, a declarat Rodrigues la finalul partidei cu Sepsi.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 159 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7