Stiri Ziare Locale Dieta care reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare sau demență. Ce alimente trebuie consumate?
Dieta care reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare sau demență. Ce alimente trebuie consumate?

Dieta care reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare sau demență. Ce alimente trebuie consumate?

Dieta mediteraneană, bogată în nuci, fructe de mare, cereale integrale şi legume, a fost legată de o serie de beneficii pentru sănătate, un studiu recent sugerând că persoanele care urmează această dietă au prezentat un risc redus de a dezvolta demenţă mai târziu în viaţă.

Adoptarea unei diete mediteraneene ar putea reduce cu 24% riscul femeilor de a dezvolta o boală cardiovasculară, potrivit unui studiu publicat în revista Heart, relatează dpa, citat de Agerpres.

În cel mai recent studiu, publicat în revista Heart, cercetătorii au strâns informaţii din toate studiile anterioare despre femeile care au adoptat o dietă mediteraneană, bolile cardiovasculare şi riscul acestora de a muri în timpul perioadei de monitorizare.…

Monitorul Cluj - Diana CÎMPEANIn urma cu 117 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7