Stiri Ziare Locale Deputatul Aurel Bălăşoiu: „Au trecut mulţi prin Parlament, dar nu s-au gândit că şi în acel oraş din sudul judeţului Argeş e necesară o asemenea investiţie”
Deputatul Aurel Bălăşoiu: „Au trecut mulţi prin Parlament, dar nu s-au gândit că şi în acel oraş din sudul judeţului Argeş e necesară o asemenea investiţie”

Deputatul Aurel Bălăşoiu: „Au trecut mulţi prin Parlament, dar nu s-au gândit că şi în acel oraş din sudul judeţului Argeş e necesară o asemenea investiţie”

Gara din Costeși va avea o clădire nouă de călători. Deputatul Aurel Bălășoiu ne-a vorbit despre ce l-a determinat să facă demersuri repetate, încă din 2021, la Ministerul Transporturilor și la ministrul de atunci, Cătălin Drulă, pentru această investiție.„Eu, fiind aproape de Costești, absolvind liceul la Costești, în fiecare ședință PSD Costești am atras atenția, două-trei mandate în urmă, că trebuie reabilitată acea gară, pentru că arăta dezastruos. Acum s-a mai făcut curățenie. Nicio clădire n-a existat în România, din ceea ce înseamnă Ministerul Transporturilor, mai dezastruoasă ca gara de la Costești. Este o gară care face legătura București-Pitești-Craiova-Timișoara. Până la urmă, Gara Costești se numea și oglinda orașului. Am solicitat reabilitare și în urma expertizei s-a constatat că se va face o construcție nouă, cea existentă nu se putea reabilita. Drept dovadă, intervențiile pe care le-am făcut la Ministerul Transporturilor, din 2021, de când am intrat deputat, am zis: cel puțin într-un mandat de deputat să rămână ceva pentru comunitățile locale, un obiectiv important. Au trecut mulți prin Parlament, dar nu s-au gândit că și în acel oraș din sudul județului Argeș e necesară o asemenea investiție”, ne-a declarat Aurel Bălășoiu.…

Jurnalul De Arges - Jurnalul de ArgesIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7