Stiri Ziare Locale Dep. Cristian Ichim (REPER), despre protestul transportatorilor și fermierilor: „Coaliția de guvernare pune pe butuci agricultura românească”
Dep. Cristian Ichim (REPER), despre protestul transportatorilor și fermierilor: „Coaliția de guvernare pune pe butuci agricultura românească”

Dep. Cristian Ichim (REPER), despre protestul transportatorilor și fermierilor: „Coaliția de guvernare pune pe butuci agricultura românească”

Parlamentarul băcăuan Cristian Ichim (REPER) susține că protestul spontan al transportatorilor și fermierii români trage un puternic semnal de alarmă față de situația dezastroasă din agricultură și transporturi.

„Cred că este o acțiune justificată în contextul în care, toate deciziile coaliției de la guvernare, din aceste domenii nu fac decât să îngreuneze activitatea în agricultură și transporturi. Pentru a face față la toate taxele și impozitele cerute de stat profesioniștii din domeniu au făcut împrumuturi imense, pe care, acum nu mai au cum să le susțină. În plus, seceta din anul 2023 a contribuit și mai mult la dezastrul din sectorul agriculturii, mai ales în contextul în care statul nu investește deloc într-un sistem integrat național de irigații.…

Ziarul de Bacau - Ziarul De BacauIn urma cu 176 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7