Stiri Ziare Locale Declarații de avere Conf. Univ. Dr. Liliana Tuță, medic-șef de secție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, deține mai multe bunuri mobile și imobile. Soțul său administrează două firme (DOCUMENT)
Declarații de avere Conf. Univ. Dr. Liliana Tuță, medic-șef de secție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, deține mai multe bunuri mobile și imobile. Soțul său administrează două firme (DOCUMENT)

Declarații de avere Conf. Univ. Dr. Liliana Tuță, medic-șef de secție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, deține mai multe bunuri mobile și imobile. Soțul său administrează două firme (DOCUMENT)

Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Conf. Univ. Dr. Liliana Ana Tuță, medic-șef de secție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța În ultima declarație de avere depusă pe 15 iunie 2023, Liliana Tuță a declarat două terenuri intravilane în Constanța, dobândite în 2006, respectiv 2010, unul prin contract de vânzare cumpărare, altul prin moștenire. Totodată, conform documentelor, ea deține o parte dintr-un teren intravilan situat în localitatea Techirghiol, dobândit în anul 2010 prin moștenire, dar și un teren extravilan în județul Prahova, Cheia – Tâmpa, dobândit în 2010 prin moștenire De asemenea, Liliana Tuță a menționat o casă de locuit obținută în 2006, în Constanța, prin contract de vânzare-cumpărare și două case de vacanță, ambele dobândite în anul 2010, prin moștenire, unul situat în județul Prahova, altul în localitatea constănțeană Techirghiol Ea a precizat că deține și bijuterii în valoare de 6.000 de euro dar și trei autoturisme, unul marca Mercedes, an de fabricație 2014, unul Toyota, anul de fabricație 2018 și un Volkswagen, an de fabricație 2016, toate dobândite prin contract de vânzare-cumpărare. La finalul anului 2022 a înstrăinat un autoturism către FISIBEST Automobile SRL Zalău prin contract de vânzare-cumpărare, contra sumei de 98.300 lei La categoria „conturi și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, Liliana Tuță a precizat patru depozite bancare deschise la BRD Constanța Două dintre ele sunt în RON, au fost deschise în 2006, respectiv, 2004, cu valoare la zi de 22.378,46 lei și 9.653,16 lei, unul în EUR, deschis în 2010, cu sold la zi 19.216,34 euro și unul în USD (dolari), deschis în 2020, cu valoarea la zi de 10.000 dolari La categoria „plasamente, investiții directe și împrumuturi acordate, dacă valoarea de piață însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, Liliana Tuță a precizat acțiuni sau părți sociale în cadrul S.C. BECOV – ALCOM SRL, în calitate de asociat unic, cu valoare la zi de 12.910…

Ziua Constanta - Lavinia SĂNDESCU - SICLITARUIn urma cu 147 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7